1-dags Retraite in Twente – 18 februari 2023 - Retraite in Twente

1 dags Retraite in Twente

Een dag voor vrouwen die gaan voor persoonlijke groei door familieopstellingen, yoga en meditatie.

zaterdag 18 februari 2023

Inclusief:

Een aanrader voor iedereen die eens wat tijd voor zichzelf wil nemen. De familieopstellingen is een hele bijzondere ervaring. Gun jezelf een retraite, daar heb je geen reden voor nodig. Gewoon doen!
Terttu
Met 16+ weken zwangerschap was dit echt een cadeautje voor mijzelf. Alles was goed georganiseerd en het eten was verrukkelijk! Ik vond de retraite FANTASTISCH! Een absolute aanrader!
Jayn
Familieopstellingen: "Fantastisch, een diepe ervaring. Niet alleen voor jezelf, maar ook als representant. Heel bijzonder! Heerlijk om door stil te zijn, te mediteren in contact te komen met jezelf. Blijf ik zeker doen."
Suzanne

1 daagse Retraite in Twente

Product
Kwantiteit
Prijs
1 dags Retraite in Twente
Een dag volledig voor jezelf, yay!
+
77,00

Gegevens

Samenvatting

Product Subtotaal
1 dags Retraite in Twente - 18 februari  × 1 77,00
Subtotaal 77,00
Totaal 77,00 (inclusief 13,36 21% BTW)

Na een retraite kan het prettig zijn nog eens na te praten over wat je hebt meegemaakt. Door een nazorggesprek te plannen kan je ervaringen een plekje geven. We bespreken jouw ervaring, wat het met je gedaan heeft en wat je ermee wilt voor jouw toekomst. Boek je direct bij de retraite? Dan betaal je geen 88 euro maar 55 euro inclusief 21% btw.
88,00 55,00

Wanneer je ervoor kiest een retraite bij te wonen kan het prettig zijn deze ervaring alvast voor te bespreken. Hiervoor kan je een gesprek plannen. We bereiden de sessie voor, bespreken jouw intentie en zorgen er samen voor dat je ontspannen aan deze ervaring begint. Boek je direct bij de retraite? Dan betaal je geen 111 euro maar 88 euro inclusief 21% btw.
88,00 55,00
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Retraite in Twente draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders