Half jaar retraite - Retraite in Twente

Half jaar retraite (coachingstraject 6 maanden)

Nee hoor, ik vraag je niet een half jij 'vrij te nemen van je leven' 😉 maar iedere week een paar uurtjes vrij te maken voor jezelf.

Coachingstraject 6 maanden

Zit je niet lekker in je vel en ervaar je onrust? Wil je meer liefde en geluk ervaren in je leven, rust in je hoofd en lichaam, focus en energie ervaren voor jezelf en je omgeving?

Kies er dan voor om je samen met mij een half jaar te committeren aan jouw groei, ontwikkeling, zelfzorg en daarmee ook die van jouw omgeving.

Waarom wil je een half jaar retraite?

Stel je voor dat jij nú kiest voor deze 6 maanden. Je kiest voor jezelf en maakt bewust tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Hoe ziet jouw leven er dan over een half jaar uit? 

Je voelt je vaker energiek, blij, tevreden, hebt meer geduld en bent liever voor jezelf en jouw omgeving. Je ervaart vaker rust in je hoofd, kunt jezelf geruststellen en goed voor jezelf zorgen.

Je maakt bewustere keuzes op het gebied van gezondheid, zowel fysiek als mentaal, in je werk en in omgang met de mensen in je omgeving. Je kiest vaker en bewuster voor rust en liefde voor jezelf.

Je weet weer waar jij van oplaadt, waar je energie van krijgt, wat je passies zijn en waar je tijd en aandacht aan wilt besteden zodat jij floreert! Klinkt goed?

Inhoud half jaar retraite:

Bonussen

6 MAANDEN & 6 THEMA’S

DIT TRAJECT IS VOOR DE VROUW DIE:

Waarom 6 maanden?

Ik vind het super belangrijk dat je ontwikkelt als mens, groei staat voor mij gelijk aan geluk. Het heeft mij persoonlijk zoveel opgeleverd om persoonlijk te blijven ontwikkelen en leren in mijn leven. Ik leef bewuster, gezonder, ben liever en zachter voor mezelf en ervaar meer geluk.

De retraites van een dag of een week maken enorme impact op vrouwen en om dit duurzaam te integreren in je leven is het belangrijk daar focus op te houden. Persoonlijke ontwikkeling is een proces dat tijd en toewijding vereist, en de resultaten zullen op de lange termijn het meest merkbaar zijn. 

Daarom deze half jaar retraite, een ontwikkeltraject voor 6 maanden, speciaal afgestemd op jou! 

Plan een gratis 30 minuten kennismakingssessie met mij  en let’s find out of wij samen meer magie in je leven kunnen creëren.

Recensies

Rust, verbondenheid met mijn lichaam (hart en onderbuik), inzichten in Human Design, gronding, coaching op maat en passend bij het moment. Je hebt me kennis laten maken met spiritualiteit (meditatie, kaartje trekken, manifesteren, Reiki, yoga nidra, visualiseren) en mijn bewustzijn vergroot, je hebt me meer zelfvertrouwen gegeven en een belangrijke rol gespeeld bij het verwerken van het afscheid van mijn laatste baan en het maken van nieuwe passende keuzes. Ik omschrijf je als hartelijk, warm, attent, krachtig en kwetsbaar, grappig, eerlijk, liefdevol, zelfbewust, je straalt zelfvertrouwen uit, authentiek.

Nienke (38)

Nienke

Ik vind het belangrijk dat jij jezelf blijft. je bent tijdens de coaching oprecht met mij bezig. Ook al heb je misschien wel 25 andere personen, je weet precies wat er bij mij speelt. Ook kom je met tips en trucks die niet standaard uit een boekje komen. Tijdens de retraite weet je wanneer je bij een persoon even moet aanschuiven of juist even niet. Deskundig, spiritueel maar wel met beide voetjes op de grond, zodat het niet zweverig en minder toegankelijk word. Je bent een dame die weet waar ze het over heeft! En waarbij je je vanaf de eerste minuut comfortabel voelt.

Nathalie (37)

Nathalie

Vanaf het eerste moment was er vertrouwen door de deskundigheid van Renee. Haar persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat er ruimte is voor alles wat nodig is. Ik ga elke keer weer met plezier naar de sessies toe.

Anne (27)

2bfc20c5-449d-420b-9b48-50ea56542819

Contactformulier

Ben je geïnteresseerd in een deze 6 maanden retraite? Wil je meer weten? Heb je nog een vraag? Ben je benieuwd wat er aan mogelijkheden zijn binnen dit traject? Vul dan onderstaand formulier in met jouw vraag. Dan neem ik contact met je op! Tot gauw mooie vrouw. 

Jouw vraag komt rechtstreeks bij me binnen.
Wil je jouw vraag liever eerst per mail sturen of mij persoonlijk spreken? 
Mail dan naar [email protected] of bel 06-34413081.

*Let op. Een inschrijving is pas definitief na bevestiging en betaling

Retraite in Twente draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders