6 JANUARI 2024 dagretraite - Retraite in Twente

Dagretraite in Twente

Dagretraite in Twente

Zaterdag 6 januari - Almelo

Begin het nieuwe jaar met een dag voor jezelf. Kom tot rust na de drukke feestdagen en verleg de focus van extern (familie, vrienden en het iedereen naar de zin maken) naar intern (wat wil ik zelf en waar heb ik behoefte aan dit komende jaar?). Een dag volledig voor jezelf met een zorgvuldig samengesteld programma vol rust, zelfontwikkeling  en ontspanning. En dat alles in de mooiste yogastudio van Twente in Almelo. Natuurlijk inclusief gezonde lunch en snacks

Als je Retraite in Twente al wat langer volgt, kan het zijn dat je familieopstellingen verwacht tijdens deze dag. Dit is tijdens deze 1-dags Retraite in Twente geen onderdeel van het programma.

Begin 2024 met een dag voor jezelf

Na drukke feestdagen hebben we vaak behoefte aan tijd voor onszelf. Na een tijd waarin we iedereen in de watten leggen, verwennen met cadeautjes en lekker eten, sociaal zijn met familie en vrienden is het tijd om zelf weer op te laden. En dat kan met een dag voor jezelf.

Begin het nieuwe jaar goed met tijd en aandacht voor jouw batterij die weer opgeladen mag worden. Want hoe fijn is het om een nieuw jaar met een volle batterij te beginnen? Duidelijk te weten én te voelen wat jij graag wilt voor het aankomende jaar. Welke verlangens heb je, welke passie voel je en wat wil jij jezelf gunnen en geven. Kom erachter tijdens deze dag voor jezelf. Zo’n goed begin van het nieuwe jaar kan alleen maar zijn vruchten afwerpen voor de rest van het jaar. 

Deze dagretraite biedt je een volledige dag voor jou. We nemen de tijd voor persoonlijke groei, starten het jaar met frisse intenties en het afscheid nemen van de oude overtuigingen die ons klein houden en ons niet meer dienen. Hierdoor ervaar je helderheid, nieuwe inzichten en rust in jouw hoofd en lichaam. 

Als je Retraite in Twente al wat langer volgt, kan het zijn dat je familieopstellingen verwacht tijdens deze dag. Dit is tijdens deze 1-dags Retraite in Twente geen onderdeel van het programma.

"Begin het nieuwe jaar goed met tijd en aandacht voor jouw batterij die weer opgeladen mag worden. Want hoe fijn is het om een nieuw jaar met een volle batterij te beginnen?"

Renee Bakker

Nee, deze vraag krijg ik vaak én dat kan ik me goed voorstellen. Iets nieuws doen, of nieuwe mensen ontmoeten is voor ons allemaal spannend (ja, ook voor mij die dag). Maar wat blijkt... het is een ontspannen, rustige en ook gezellige dag! Daar zorgen we samen voor. De yoga, meditaties, een retraite of zelfontwikkeling is toegankelijk voor iedereen en veilig en vertrouwd. Er gebeurt dan ook nooit meer dan je aankan én er gebeuren altijd wondertjes die je vooraf niet had kunnen bedenken. Je mag erop vertrouwen dat er altijd gebeurt wat er op dat moment nodig is.

Deze retraite wordt georganiseerd in een kleine setting, een kleine groep van maximaal 15 deelnemers en 2 begeleiders. Let op, deze retraite is voor vrouwen. 

Deze 1-dags Retraite in Twente is een combinatie van yoga, meditatie, schrijfopdrachtjes, zelfontwikkeling en meer. Yoga helpt je om beter te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Door de alledaagse drukte is dat soms wat naar de achtergrond verdwenen. Door eenvoudige yoga oefeningen te doen maken we meer contact met het lichaam. En voel je welke signalen, wijsheid en antwoorden jouw lichaam je geeft.

Ja, deze yoga is écht voor iedereen haalbaar, ook als je nog nooit yoga gedaan hebt. 

We maken deze dag meerdere keren gebruik van een (korte) meditatie. Omdat deze retraite focust op persoonlijke groei kan dat best intensief zijn. Denk aan een cursusdag of middag in de schoolbanken. We vinden het belangrijk dat je met een goed en licht gevoel de dag ervaart en weer naar huis gaat. Daarom maken gebruik van meditaties waarin we de gebeurtenissen van deze 1-dags Retraite in Twente een plekje geven, tot rust komen en helemaal uitgerust en zen naar huis kunnen. 

We komen binnen om 10:00 uur en maken kennis met  elkaar onder het genot van koffie, thee en wat gezonds lekkers. We starten met meditatie en yoga, om tot onszelf te komen en goed te voelen wat er in ons lichaam gebeurt. Vervolgens gaan we aan de slag met een kennismaking, schrijfopdrachtjes en zelfontwikkeling. Het programma houden we nog even geheim. Tussendoor is er een overheerlijke gezonde vega lunch. We nemen tussendoor tijd voor ruime pauzes, frisse neuzen en een wandeling als het weer het toelaat. We sluiten de dag af rond 17:00 uur.

Hou er rekening mee dat je in de avond (en het liefst de dag erna) geen drukke dingen plant, zodat je lekker nog even in de rust kunt blijven en de dag een plekje kan geven.

Bij deze retraite zit geen overnachting. Uiteraard kun je in het mooie Twente blijven slapen. Wil je tips voor overnachtingen of restaurants in de buurt? Laat het me dan weten. Ik help je graag!

1 daagse

Retraite in Twente
111 exclusief 9% btw
  • Rust, ontspanning, tijd voor jezelf
  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Yoga, meditatie & zelfontwikkeling
  • Vegetarische lunch & snackies
relax

Renee - organisator, yoga & meditatie

Ik organiseer deze dag en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Unieke locatie, heerlijke maaltijden, de juiste energiebalans in het programma, passende yoga houdingen, ontspannende meditaties, muziek, kaarsjes. Kortom, alles wat je nodig hebt om een heerlijke ontspannen dag te beleven. 
Wat mij heeft geïnspireerd geef ik graag aan jou door tijdens deze dag. Dit verwerk ik in de yoga en de meditaties. Ik ben er ook voor al je vragen, als je even extra aandacht nodig hebt in persoonlijke begeleiding en zal er alles aan doen om jou een fijne retraite te laten ervaren. Wil je meer weten over mij, lees dat dan hier.

Oguru yoga - locatie

Deze dag vindt plaats bij de yogastudio Oguru Yoga in Almelo. Dit is een plek waar ik ook mijn Body Balance en yin yoga lessen geef. Tina is de lieve en trotse eigenaresse van deze studio. Misschien ontmoeten jullie elkaar tijdens deze dag of ben je zo enthousiast over de studio dat je vaker yogalessen of workshops gaat volgen bij Oguru yoga.

Wil je nu alvast meer weten over de studio? Klik dan hier

Jij

Doordat jij erbij bent wordt deze retraite zoals deze gaat zijn. Dat klinkt misschien logisch, maar de deelnemers bepalen de dag, de energie, de sfeer. Jij dus!

Voel jij vanuit alle oprechtheid, interesse, integriteit vanuit jezelf en naar een ander dat je hierbij wilt zijn? Kom er dan bij! We hebben jou nodig om dit fijne event tot het succes te brengen dat het kan zijn. Bedankt, nu al, dat jij erbij bent en dit een fijne dag maakt met ons.

Retraite in Twente draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders