Vriendinnen retraite - Retraite in Twente

Vriendinnen retreat met wellness faciliteiten

Vriendinnen retreat

Gölenkamp, Duitsland

Ben je er aan toe om er écht even tussenuit te gaan? En ken je een aantal vriendinnen die je dat ook gunt? Geniet dan samen van een bijzondere vriendinnen retraite met wellness.

Tijdens deze dagen geniet je van jullie eigen 4 persoons huisje en tuin midden in de natuur. Je hebt beschikking over een barrel sauna en jacuzzi buiten, een buitendouche en een relaxruimte binnen met infrarood sauna.

Naast de heerlijke plek creëren we voor jullie een échte retreat, zet samen intenties, doe mee aan de yogales in de tuin, mediteer, volg workshops en geniet van een van de uitgebreid arrangementen. Verdiep jullie vriendschap met deze bijzondere ervaring die een herinnering blijft voor het leven. 

Beschikbaarheid

Eindelijk tijd voor jezelf en elkaar!

In samenwerking met Inge Molendijk van Natuurhuisje Lotus organiseer ik een retraite speciaal voor vriendinnen. We waren samen op haar prachtige locatie de opties aan het bespreken en ineens wisten we het… híer wil je naartoe met je vriendinnen! 

Geniet van jullie eigen huisje midden in de natuur met wellness faciliteiten zoals een barrel sauna, jacuzzi, buitendouche, infrarood sauna & relaxruimte. Daarbij maken we er een échte retraite van voor jullie. Denk aan starten met een meditatie en intenties zetten, de volgende ochtend yoga in het gras (én in de zon!), workshops over gezonde voeding, etherische oliën, manifesterend schrijven of het maken van een visionboard.

Ook de omgeving is prachtig. Jullie zijn in Gölenkamp, nét over de grens vanuit Twente. Je kan er heerlijk opladen in de natuur met een wandeling, of huur elektrische fietsen voor een dag en ga er lekker op uit. Wat je ook kiest, je bent direct weer vol energie. 

Neem ook vooral een kijkje bij de arrangementen die we speciaal voor deze retreat hebben samengesteld. 

 

 

Recensies

"Wij ontvangen jou en je vriendinnen graag in een warm bad: LETTERLIJK! ."
Inge Molendijk - eigenaar van de locatie Natuurhuisje Lotus

Arrangementen

Relax & recharge

Health & recharge

Wat jullie ervaren tijdens een vriendinen retraite:

Programma

 • aankomst vanaf 14:00 uur
 • start samen met Inge & Renee met het zetten van intenties voor dit bijzondere vriendinnen uitje
 • geniet van de wellness faciliteiten
 • kook gezellig samen of eet in een van de gezellige restaurantjes in de buurt
 • klets gezellig bij in de serre onder het genot van een theetje of wijntje (als je wilt met behulp van gesprekskaartjes en verdiepende vragen)
 • ga heerlijk slapen in een van de tweepersoonsbedden 
 • begin de dag met een yogales in het gras (en in de zon!)
 • haal zelf broodjes bij de lokale bakker en maak samen een lekker ontbijtje klaar
 • misschien heb je wel een arrangement met massage geboekt, dan kan dat vandaag
 • geniet vandaag volop van de wellness faciliteiten
 • wissel het bubbelen in de jacuzzi en zweten in de sauna af met een rustgevende wandeling of fietstocht in de omgeving
 • kook je weer gezellig samen of ga je lekker uit eten in de buurt?
 • haal zelf broodjes bij de lokale bakker en maak samen een lekker ontbijtje klaar
 • misschien heb je wel een arrangement met een workshop geboekt, dan is dat vandaag. Denk aan; manifesterend schrijven of een visionboard maken om aan te trekken waar je van droomt in je leven
 • geniet voordat je vertrekt nog lekker van de wellness faciliteiten
 • uitchecken kan tot 14:00 uur, uiteraard zwaaien wij jullie uit

Natuurhuisje Lotus

Als je een bijzondere ervaring wilt met je vriendinnen en wel eens wat meer verdieping met elkaar wilt opzoeken, kies van voor deze vriendinnen retraite. Door het zetten van (gezamenlijke) intenties, yoga, meditatie en eventuele verdiepende vragen, schrijfopdrachten of workshops, kun je elkaar nog beter leren kennen en herinneringen maken voor het leven.

Met vier vriendinnen is het ideaal. We hebben twee tweepersoonsbedden, eventueel kunnen we een 5e bed bij plaatsen. Dit programma kan doorgaan vanaf 4 personen.

Deze retraite met je vriendinnen is een combinatie van ontspanning door wellness, yoga, meditatie en natuur. Yoga helpt je om beter te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Door de alledaagse drukte is dat soms wat naar de achtergrond verdwenen. Door eenvoudige yoga oefeningen te doen maken we meer contact met het lichaam. En voel je welke signalen, wijsheid en antwoorden jouw lichaam je geeft.

Ja, deze yoga is écht voor iedereen haalbaar, ook als je nog nooit yoga gedaan hebt. 

We hebben het programma voor een deel al zorgvuldig voor jullie samengesteld. Toch gaan we met jullie in gesprek over jullie voorkeuren, zodat deze dagen helemaal zijn afgestemd op jullie behoeften. Door te kiezen voor een arrangement kun je het programma uitbreiden en upgraden. Ook houden we sommige dingen nog even een verrassing, wel zo leuk! 

3 daagse

Retraite met vriendinnen
275 per persoon
 • Rust, ontspanning, tijd voor jezelf en jouw vriendinnen
 • Wellness, sauna, jacuzzi en prachtige natuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Ontspanning, yoga & meditatie
 • Meld je aan via onderstaand formulier
relax

Inge - eigenaresse Natuurhuisje Lotus

Inge is de lieve en trotse eigenaresse van Natuurhuisje Lotus. Ze is als ex topsporter zich als geen ander bewust dat rust en ontspanning in de dagelijkse stress erg belangrijk is. Jullie ontmoeten deze hartelijke gastvrouw ongetwijfeld tijdens deze dagen en ze doet er alles aan om jullie verblijf zo fijn en ontspannend mogelijk te maken. Inge verzorgt met al haar kennis ook workshops over een gezonde leefstijl en deelt graag over haar passie etherische oliën. 

Renee - organisator, yoga & meditatie

Ik organiseer deze dag en zorg ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Unieke locatie, heerlijke maaltijden, de juiste energiebalans in het programma, passende yoga houdingen, ontspannende meditaties, muziek, kaarsjes. Kortom, alles wat je nodig hebt om een heerlijke ontspannen dag te beleven. 
Wat mij heeft geïnspireerd geef ik graag aan jou door tijdens deze dag. Dit verwerk ik in de yoga en de meditaties. Ik ben er ook voor al je vragen, als je even extra aandacht nodig hebt in persoonlijke begeleiding en zal er alles aan doen om jou een fijne retraite te laten ervaren. Wil je meer weten over mij, lees dat dan hier.

Natuurhuisje Lotus - locatie

Deze dagen vinden plaats nét over de grens van Twente in Gölenkamp, Duitsland. Dit is een heerlijke plek midden in de natuur, met prachtige wellness voorzieningen. Natuurhuisje Lotus beschikt over twee slaapkamers met in beide een tweepersoonsbed, een heerlijke serre om ‘s ochtends rustig wakker te worden met een kopje koffie of thee en ‘s avonds gezellig samen te kletsen. Er is een volledige keuken om lekker te koken en een complete badkamer met douche en toilet. Hoe fijn het binnen ook is, met dit mooie weer zal je vooral buiten zijn. De grote privé tuin nodigt je uit om met je voetjes in het gras te zijn, bubbelen in de jacuzzi, een boekje lezen, jouw yogamat uitrollen, de barrelsauna in of heerlijk relaxen in de rustruimte bij de infraroodsauna. Zodra de zon opkomt, ben jij buiten, neem dat maar van ons aan!

Wil je nu alvast meer weten over Natuurhuisje Lotus? Klik dan hier

Jij

Doordat jij erbij bent wordt deze retraite zoals deze gaat zijn. Dat klinkt misschien logisch, maar de deelnemers bepalen de dag, de energie, de sfeer. Jij dus!

Voel jij vanuit alle oprechtheid, interesse, integriteit vanuit jezelf en naar een ander dat je hierbij wilt zijn? Kom er dan bij! We hebben jou nodig om dit fijne event tot het succes te brengen dat het kan zijn. Bedankt, nu al, dat jij erbij bent.

Retraite in Twente draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders